MENU
0

HEEL STUK

Heifer Gold PICANHA

PICANHA

Vanaf: 600 - 700 gram.

De picanha, oftewel het staartstuk, staat voor de beste selectie van ons rundvlees. Geselecteerd op een mooie vetbedekking en een maximale afmeting. Deze maximale afmeting is dus een garantie op een mooie, zachte picanha. Snijd
€21,25
Irish nature beef SHORTRIB | MET BEEN

SHORTRIB | MET BEEN

Vanaf: 1600 - 1700 gram.

Onze shortribs zijn afkomstig van grasgevoerde Ierse runderen met een vergelijkbaar karkasgewicht, wat belangrijk is voor een constante kwaliteit. Het vlees is mooi gemarmerd en bevat been met merg. Hierdoor wordt het toch al
€13,05
Scotch Beef BAVETTE | SCHOTS

BAVETTE | SCHOTS

Vanaf: 500 - 600 gram.

Onze bavettes worden geselecteerd op vetmarmering. Mede dankzij deze marmering en de grove structuur heeft deze bavette een intense en pure vleessmaak. De bavette is netjes schoongesneden en klaar voor bereiding. Bavette heeft
€11,25
Iberico SECRETO | IBERICO
NIEUW

SECRETO | IBERICO

Vanaf 400 - 500 gram.

Het vlees van het Ibérico varken is wereldwijd geliefd om de bijzonder lekkere smaak. Deze smaak is te danken aan de aanleg van het ras voor een mooie vetmarmering, in combinatie met de eikels die de varkens eten. De Ibérico varke
€20,65
PROCUREUR | AAN T STUK

PROCUREUR | AAN T STUK

Vanaf: 1600 gram.

Een hele procureur is een mooi deel om in zijn geheel te garen of te vlinderen, te kruiden en op te binden tot een smaakvolle rollade. Uiteraard kun je er ook procureurlappen van de gewenste dikte van snijden. De geselecteerde procur
€24,50
Australische Wagyu PICANHA | WAGYU AUSTRALISCH

PICANHA | WAGYU AUSTRALISCH

Vanaf 900 - 1000 gram.

De picanha, oftewel het staartstuk, staat voor de beste selectie van ons rundvlees. De Autralische Wagyu Picanha is in 1 woord fantastisch. Geselecteerd op een mooie vetbedekking en een maximale afmeting. De punt van een picanha
€74,45
Australische Wagyu BRISKET | AUSTRALISCH WAGYU

BRISKET | AUSTRALISCH WAGYU

Vanaf 5000 - 5500 gram.

Australische Wagyu BRISKET, vele kennen het niet, omdat het niet in grote maten te verkrijgen is. Maar het is een perfect stuk rundvlees, bedoeld voor langzaam garen (slow cooking). Doordat het met vet doorregen is komt er bij h
€140,00
Heifer Gold ENTRECOTE | AAN T STUK

ENTRECOTE | AAN T STUK

Gewicht: 700 gram.

Onze entrecote bestaat uit een speciale selectie met een mooie vetmarmering. De selectie is afkomstig van Europese vaarzen, jonge koeien tot maximaal 2,5 jaar oud. Vrouwelijk vlees is dankzij de marmering ontzettend smaakvol. De rug
€20,00
Heifer Gold MAMINHA

MAMINHA

Vanaf: 800 - 900 gram.

De tri tip, of maminha op z’n Braziliaans, is een deel dat steeds populairder wordt. Het bevat veel smaak en is heel makkelijk te bereiden. Vandaar dat dit deel ook wel het ezeltje wordt genoemd; zelfs een ezel kan het klaarmake
€12,50
BUIKSPEK | AAN T STUK

BUIKSPEK | AAN T STUK

Vanaf: 1400 - 1500 gram.

Een mooi stuk buikspek zonder zwoerd om in zijn geheel te bereiden of om er zelf speklappen van te snijden. Het buikspek is afkomstig van speciaal geslecteerde buiken van Nederlandse varkens, het iets vettere deel van de buik,
€17,50
Iberico FRENCH RACKS | IBERICO
NIEUW

FRENCH RACKS | IBERICO

Vanaf 1000 - 1100 gram.

Het vlees van het Ibérico varken is wereldwijd geliefd om de bijzonder lekkere smaak. Deze smaak is te danken aan de aanleg van het ras voor een mooie vetmarmering, in combinatie met de eikels die de varkens eten. De Ibérico var
€36,75
OSSENHAAS | AAN T STUK

OSSENHAAS | AAN T STUK

Gewicht: 1000 gram.

Biefstuk van de runderhaas, ook wel bekend onder de naam ossenhaas of tournedos, het malste deel van het rund met een fijne structuur.
€42,75
WAKAME

WAKAME

Gewicht: 1000 gram.

Deze Japanse zeewier, lokaal Chuka Wakame genoemd, is heerlijk met sushi of te gebruiken bij onder andere vis-gerechten.
€6,95
Heifer Gold RIB EYE | AAN T STUK

RIB EYE | AAN T STUK

Gewicht: 700 gram.

Wil je zelf de dikte van je ribeye steak bepalen of een groter deel in zijn geheel garen? Daarvoor is deze ribeye met een gewicht van 700 gram ideaal.
€20,00
Australische Wagyu BAVETTE | WAGYU AUSTRALISCH

BAVETTE | WAGYU AUSTRALISCH

700 - 750 gram.

Een heerlijke bavette rechtstreeks uit Australië, die moet je natuurlijk een keer geproefd hebben. De bavette van Australische runderen zijn minimaal 120 dagen graangevoerd en dat proef je direct. De bavette herken je aan een grove str
€26,50
Silver Fern LAMSBOUT MET BEEN

LAMSBOUT MET BEEN

Gewicht: 1500 - 1700 gram.

Voor onze lamsbout is gekozen voor de bout van Nieuw-Zeelands lam om zijn hoge kwaliteit. De bout bevat een bilpijp. Dit heeft als voordeel dat het een mooie, uniforme bout is waardoor deze gelijkmatig gaart. Daarnaast bevat
€19,00
PICANHA | KALF | ROSE

PICANHA | KALF | ROSE

Vanaf: 900 - 1000 gram.
€16,75
KALFSMUIS VITELLO

KALFSMUIS VITELLO

Gewicht: 900 - 1000 gram.

Zelf vitello tonnato maken? Met onze speciale selectie kalfsmuizen neem je het beste ingrediënt als uitgangspunt. De kalfsmuizen zijn afkomstig van Nederlandse rosékalveren en daardoor smaakvoller en iets steviger van structu
€14,25
ANGUS SUKADELAPPEN

ANGUS SUKADELAPPEN

Gewicht: 4 x 250 gram.

Onze geselecteerde sukadelappen worden gesneden van 100% Angus runderen. Dit stoofvlees is mooi gemarmerd en onder andere hét basisingrediënt voor een pan lekker, ouderwets draadjesvlees of een smaakvolle rendang. Dankzij de mar
€11,50
Scotch Beef SCHOTSE LONGHAAS
NIEUW

SCHOTSE LONGHAAS

Vanaf 500 - 600 gram.

De longhaas is een spier uit het middenrif van het rund. De longhaas bevindt zich in de borst van het rund naast de ossenhaas. Het vlees heeft een lange draad, zoals bij de bavette. De longhaas is goed dooraderd en wellicht een va
€12,30
ENTRECOTE | KALF | ROSE | AAN T STUK

ENTRECOTE | KALF | ROSE | AAN T STUK

Vanaf 600 - 700 gram.
€17,30
ROSBIEF

ROSBIEF

Vanaf 500 - 600 gram.

Rosbief wordt gesneden van de achtermuis en de platte bil van het rund. Het is een mager stuk vlees en kan op verschillende manieren bereid worden. Rosbief is op zijn best wanneer het rosé wordt gebraden en daarna gesneden in dun
€13,45
RIBEYE | KALF | ROSE | AAN T STUK

RIBEYE | KALF | ROSE | AAN T STUK

Vanaf 800 - 900 gram.

Ribeye is een heerlijke biefstuk uit het fijnste deel van de kalfsrib, dat wordt in de volksmond ook wel het "oog" genoemd.
€21,50

INAMOOD selectie, vlees aan het stuk

Naast het bekende vlees van het rund, varken, lam, kalf of vis hebben we speciaal geselecteerde vleessoorten voor je gepresenteerd. Ons vlees aan het stuk is van uitmuntende kwaliteit die je niet alleen in het restaurant kunt bestellen, maar nu thuis. Fantastisch om te serveren met verse frites of een frisse salade. Maar naast onze grote porties vlees, heeft INAMOOD nog veel meer soorten rundvlees te bieden. Benieuwd welke soorten dat zijn? Kijkt u dan verder in ons assortiment.

Vragen over vlees aan het stuk?

Benieuwd naar ons aanbod in vlees, vragen over de herkomst, levering of onze service? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6 82 53 69 52, of mail naar [email protected].

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
  • Bekijk meer