MENU
0

TOMAHAWK

World Steak TOMAHAWK STEAK
World Steak

TOMAHAWK STEAK

Vanaf: 900 - 1000 gram.

De tomahawk steak van de marbled selection, een ribe..
€34,00
World Steak CÔTE DE BOEUF
World Steak

CÔTE DE BOEUF

Vanaf: 600 -700 gram.

De côte de boeuf, een ribeye met been, van Inamood i..
€15,00
Scotch Beef TOMAHAWK STEAK | SCHOTS
Scotch Beef

TOMAHAWK STEAK | SCHOTS

Vanaf 900 - 1000 gram.
€50,65
Irish nature beef TOMAHAWK STEAK | IERS
Irish nature beef

TOMAHAWK STEAK | IERS

Vanaf 900 - 1000 gram.

De Ierse tomahawk steak is een ribeye inclusief het la..
€48,50
Ocean beef FINGER BONE | OCEAN BEEF
Ocean beef

FINGER BONE | OCEAN BEEF

Vanaf 400 - 500 gram.
€35,25

Je vraagt jezelf af: wat is een tomahawk steak? Heb je interesse in dit stuk vlees? Of wil je graag een tomahawk steak op de bbq? We hebben het bij dit product over een Rib-Eye met bot. Dit bot is ongeveer 15 cm lang. Heb je een beetje een goed voorstellingsvermogen, dan zie je nu dus een lang stuk vlees voor je. Dit doet denken aan de Indiase tomahawk bijl, dus vandaar ook de naam van dit stuk vlees. Op het bot zelf zit slechts weinig vlees. Het meeste bevindt zich tussen de botten in. Kluiven is echter voor de liefhebber zeker wel mogelijk.

Tomahawk steak komt uit ribben van rund

Dit vlees wordt gesneden uit de dikke en fijne ribben van een rund. Wellicht weet je dat deze dieren 13 ribben hebben. Het allerlaatste stuk van het rib is dan de tomahawk steak. Het kan bestaan uit 7, maar ook uit 5 ribben. Dit vlees heeft een intense smaak. Al is dit voor een gedeelte afhankelijk van de leefwijze, het ras en de voeding van het rund. Dat bepaalt uiteindelijk de marmering van de steak. Hoe meer vet er door het vlees loopt, hoe intenser de smaak. Bestel je de tomahawk steak bij ons, dan is het been reeds schoongemaakt. Daardoor is het vlees meteen klaar voor gebruik. Onze speciale selectie tomahawks komt van Europese runderen en daarmee weet je zeker dat de smaak onovertroffen is.

Tomahawk steak op de bbq

Is het een optie om de tomahawk steak op de bbq te leggen? Dat is absoluut een goed idee. Haal het vlees wel minstens een uur van te voren uit de koelkast. Laat het op kamertemperatuur komen. Doe dit zeker als het vlees aardig dik is. Na een half uur strooi je flink wat zout op de steak. En dan is het tijd voor de bbq.

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €55
Merken