MENU
0

RIBEYE

Japan Wagyu RIBEYE | WAGYU A5 KAGOSHIMA
Japan Wagyu

RIBEYE | WAGYU A5 KAGOSHIMA

Vanaf: 170 - 220 gram.

Wagyu ribeye is een bijzonder exclusieve, malse en sm..
€50,65
Heifer Gold RIB EYE | AAN T STUK
Heifer Gold

RIB EYE | AAN T STUK

Gewicht: 700 gram.

Wil je zelf de dikte van je ribeye steak bepalen of een g..
€21,50
World Steak RIBEYE | MARBLED | 21 DAGEN GERIJPT
World Steak

RIBEYE | MARBLED | 21 DAGEN GERIJPT

Vanaf: 300 - 350 gram.

De marbled selection ribeye staat, zoals de naam al a..
€17,50
NIEUW
RIBEYE ROAST | USA PRIME
 

RIBEYE ROAST | USA PRIME

Vanaf 1900 - 2000 gram.

Bij speciale gelegenheden gaat er niets boven een Rib..
€130,35
Japan Wagyu RIBEYE | WAGYU A5 HOKKAIDO
Japan Wagyu

RIBEYE | WAGYU A5 HOKKAIDO

Vanaf: 170 - 220 gram.

Wagyu ribeye is een bijzonder exclusieve, malse en sm..
€50,65
World Steak CÔTE DE BOEUF |  MARBLED
World Steak

CÔTE DE BOEUF | MARBLED

Vanaf: 600 -700 gram.

De côte de boeuf, een ribeye met been, van Inamood i..
€22,50
RIBEYE STEAK | URUGUAY
 

RIBEYE STEAK | URUGUAY

Vanaf 200 gram.

Ribeye is een fijn mals stuk vlees. Afkomstig van de rib van ..
€8,50
Ocean beef RIBEYE BONE-IN | NIEUW-ZEELAND
Ocean beef

RIBEYE BONE-IN | NIEUW-ZEELAND

Vanaf 400 - 500 gram.

Een ribeye met been is een stoer stuk vlees voor op de ..
€29,90
RIBEYE | ARGENTINIË
 

RIBEYE | ARGENTINIË

Gewicht: 5 x 200 gram.

Onze ribeye steaks zijn afkomstig uit Argentinië. Op..
€38,00
Heifer Gold RIBEYE STEAK | BISTRO
Heifer Gold

RIBEYE STEAK | BISTRO

5 x 200 gram.
€32,50

Ribeye is een fijn mals stuk vlees.

Afkomstig van de rib van het rund. Soms laat men het bot zitten. Dit is vrij breed en lang. Omdat niet alle consumenten dit op prijs stellen, wordt het bot vaak verwijderd. In sommige ribstukken is het bot (rib roast) nog wel aanwezig. Denk dan aan Tomahawk of aan cowboy steak. Wellicht vraag je jezelf af waar rib eye de naam toch aan te danken heeft. Er zijn verschillende verklaringen die de ronde doen. Allereerst hoor je weleens dat de ronde vorm van de spier waar het vlees uit gesneden wordt doet denken aan de ronding van het oog. Of men denkt dat ribeye zo heet omdat het wordt gesneden van het zogenaamde eye van de rib. Als laatste is er dan het idee dat het kleine stukje vet in het midden van het vlees het geheel op een oog laat lijken. In ieder geval is zeker dat dit vlees botermals is.

Goede marmering van rib eye

De reden dat dit vlees zo mals is, komt door de hoge graad van marmering. Het vlees is goed doorregen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het vlees tijdens bereiding snel zal uitdrogen. Ook na het bakken is ribeye nog even mals en smaakvol. Verder komt ribeye uit een spier die nauwelijks gebruikt wordt door het rund. Een feit is dat luie spieren extra zacht zijn. Onze steaks zijn afkomstig uit Argentinië. Daar leven de runderen onder vrijwel identieke omstandigheden op het gebied van voeding en bewegingsvrijheid. Op de uitgestrekte pampa’s hebben de dieren alle ruimte. Wij zorgen daarnaast voor een strenge selectie, zodat we zeker weten dat de kwaliteit continue hoog is. De ribeye prijs is daarom nooit te hoog.

Ribeye aanbieding garandeert scherpe ribeye prijs

Wij onderscheiden ons overigens op het gebied van kwaliteit, maar zeker ook op het terrein van de ribeye prijs. Zeker als je kiest voor een ribeye aanbieding, heb je bij Inamood een scherp geprijsd stukje vlees. Houd de website in de gaten om geen enkele ribeye aanbieding te missen.

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken