MENU
0

Runderhaas bbq

OSSENHAAS
 

OSSENHAAS

8 x 125 gram | 5 x 200 gram.

Biefstukken gesneden van de runderhaas, ook wel..
€45,00
Sale -25%
OSSENHAAS | AAN T STUK
 

OSSENHAAS | AAN T STUK

Vanaf 900-1000 gram.

Biefstuk van de runderhaas, ook wel bekend onder de naam..
€47,25 €35,45
OSSENHAAS | REEPJES
 

OSSENHAAS | REEPJES

Gewicht: 1000 gram.

Malse reepjes van de runderhaas van dezelfde hoogwaardige..
€22,50
OSSENHAAS | SPIESEN
 

OSSENHAAS | SPIESEN

Aantal: 5 x 90 gram.

Na het portioneren van de geselecteerde runderhaas, van..
€11,50
OSSENHAAS | PUNTJES
 

OSSENHAAS | PUNTJES

Gewicht: 7 x 150 gram.

Malse blokjes van de runderhaas van dezelfde hoogwaar..
€22,50
WIFI THERMOMETER KIT
 

WIFI THERMOMETER KIT

1 stuks.
€149,95

Hoe kun je runderhaas bereiden?

Wil je meer weten over runderhaas bereiden? Zoek je een runderhaas recept? Overweeg je te kiezen voor runderhaas bakken of wordt het runderhaas bbq? Veel manieren van bereiden zijn mogelijk bij dit lekkere stuk vlees. We geven je tips voor runderhaas bbq en voor runderhaas bakken. Natuurlijk is er op veel plekken een passend runderhaas recept te vinden. Dit product wordt gesneden uit het lende gedeelte van het dier. Runderhaas is het meest malse stuk vlees van het rund, omdat het een niet-werkende spier is. De haas bestaat uit drie delen; de kop voor chateaubriand, het middenstuk voor tournedos en als laatste de punt voor de welbekende ossenhaaspuntjes.

Runderhaas bakken

Wil je runderhaas bakken, leg het vlees dan eerst op een bord op aluminiumfolie en laat het op kamertemperatuur komen. Vervolgens dep je het met keukenpapier droog. Zo verkrijgt het vlees een mooiere korst en spettert het vet minder. Neem een koekenpan en smelt hierin boter of olie. Je legt de haas in de pan en bakt ze op een matig hoog vuur rondom bruin. Dit kost ongeveer 8 minuten, uiteraard afhankelijk van de dikte van de haasjes. Keer het vlees regelmatig om en haal het tenslotte uit de pan. Peper en zout voeg je toe naar eigen voorkeur.

Runderhaas bbq

Zoek je een runderhaas recept voor de bbq? Welk recept je ook hebt, haal het vlees altijd een uur van te voren uit de koelkast. Kies eens voor tijm, rozemarijn, zout en peper. Dit mengsel strooi je uit over je snijplank. Rol de haasjes er vervolgens doorheen, zodat de mix aan alle kanten op het vlees komt. Leg dan het vlees direct boven de gloed en schroei het aan alle kanten dicht. Vervolgens laat je het rustig garen boven de indirecte hitte. Is de kern temperatuur 50 graden, dan is het vlees klaar.

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €150