MENU
0

picanha bbq

Heifer Gold PICANHA
Heifer Gold

PICANHA

Vanaf: 600 - 700 gram.

De picanha, oftewel het staartstuk, staat voor de bes..
€14,55
Australische Wagyu PICANHA | WAGYU AUSTRALISCH
Australische Wagyu

PICANHA | WAGYU AUSTRALISCH

Vanaf 900 - 1000 gram.

De picanha, oftewel het staartstuk, staat voor de best..
€46,75
NIEUW
Heifer Gold PICANHA STEAK
Heifer Gold

PICANHA STEAK

Picanha is een buitengewoon stuk mals en sappig vlees, doordat het zich achteraa..
€29,00
PICANHA | KALF | ROSE
 

PICANHA | KALF | ROSE

Vanaf: 900 - 1000 gram.
€15,50
NIEUW
Heifer Gold PICANHA BURGER
Heifer Gold

PICANHA BURGER

5 x 150 gram.
€14,95

Picanha op de bbq betekent een fantastische maaltijd

Picanha op de bbq betekent een fantastische maaltijd
Picanha is een geweldig stuk vlees. Je geniet van een fantastische smaak en een mooie structuur. Dit vlees wordt ook weleens het runderstaartstuk genoemd. Je begrijpt dus wel waar dit vlees vandaan komt. Je kiest voor picanha bbq? Dat kan gewoon niet mis gaan. Zeker als je gaat voor picanha green egg, dan is een goed resultaat zo ongeveer gegarandeerd. Kruiden, marinades en rookhout zijn bij picanha op de bbq helemaal aan jou. Die hebben alles te maken met jouw persoonlijke voorkeur. Begin je echter aan picanha green egg, verdiep je dan goed in de manier van garen. Die is cruciaal

Op bbq picanha bereiden

De moeilijkheidsgraad van picanha bbq is niet al te hoog. Zeker niet als je onderstaande tips omtrent picanha green egg opvolgt. Picanha heeft een dikke vetlaag en daarom van zichzelf al veel smaak. Al te veel zout en peper zijn daarom niet nodig. Laat het vlees niet kromtrekken op de bbq. Snijd daarom eerst de vetlaag in. Snijd niet in het vlees zelf. Daarna wrijf je het in met zout. Bij picanha bbq breng je de temperatuur van de Big Green Egg naar 150 graden. Is deze temperatuur bereikt, dan kan de picanha op de bbq. De vetlaag wijst naar boven. De kerntemperatuur is belangrijk bij de bereiding. Steek de thermometer in het dikste gedeelte van het vlees. Stel de thermometer af tussen de 49 en 54 graden.Als laatste bbq picanha laten rusten.

Als laatste bbq picanha laten rusten

Is de picanha klaar, laat deze dan nog een minuut of tien rusten in aluminiumfolie. Wellicht grill je in deze tijd nog wat lekkere groenten. Voordat je serveert, snijd je de picanha tegen de vleesdraad in. Eventueel strooi je naar wens nog een beetje versgemalen peper over het vlees. Geniet van je bbq picanha.

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €50
Merken