MENU
0

€19,00
In mijn winkelwagen
LAMSBOUT MET BEEN
LAMSBOUT MET BEEN
LAMSBOUT MET BEEN
LAMSBOUT MET BEEN
LAMSBOUT MET BEEN
LAMSBOUT MET BEEN
€19,00Incl. btw
Op voorraad

Gewicht: 1500 - 1700 gram.

Voor onze lamsbout is gekozen voor de bout van Nieuw-Zeelands lam om zijn hoge kwaliteit. De bout bevat een bilpijp. Dit heeft als voordeel dat het een mooie, uniforme bout is waardoor deze gelijkmatig gaart. Daarnaast bevat Lees meer..

Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag thuis geleverd*
  • Gratis thuisbezorgd

    Bestellingen vanaf €60,-
  • Topkwaliteit vlees

    Uit eigen vleesgroothandel
  • Vers ingevroren

    Smaak & kwaliteitsgarantie
  • Kies zelf je leverdag

    Bezorgd wanneer jij wilt

VERDERE INFORMATIE

Voor onze lamsbout is gekozen voor de bout van Nieuw-Zeelands lam om zijn hoge kwaliteit. De bout bevat een bilpijp. Dit heeft als voordeel dat het een mooie, uniforme bout is waardoor deze gelijkmatig gaart. Daarnaast bevat de bilpijp merg, wat tijdens de bereiding extra smaak aan het vlees geeft. Snijd de bilpijp er dus bij voorkeur na bereiding pas uit of bind de lamsbout, als je de bilpijp er voor bereiding uit haalt, op tot een gelijkmatig stuk vlees.

Lamsbout van Inamood

Inamood is een nieuw en eigentijds vleesmerk met écht onderscheidend vermogen. Wij focussen ons niet alleen op het verkopen van het stukje vlees, maar wij weten ook dat kwaliteit, gemak en een scherpe prijs tegenwoordig een vereiste zijn. Online vlees kopen bij INAMOOD is niet zoals bij andere online slagers. Van tot aan huis geleverd tot aan je vork, er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je heerlijk vlees van hoogwaardige kwaliteit thuis geleverd krijgt. 

Lamsbout komt van achterbout

Lamsbout wordt gesneden van de achterbout van het lam. Je kunt dit vlees het beste aan een stuk braden. Hierboven beschreven we al dat je de bout kunt bereiden zonder been, maar het kan natuurlijk ook met been. Sommige mensen beweren dat lamsbout met been beter van smaak is. Wil je dit product in een stuk bereiden, reken dan op 25 minuten braadtijd voor 500 gram vlees. Voor elke 500 gram extra, komt er ongeveer 20 minuten bereidingstijd bij.

Lamsschouder bbq langzaam garen

Kies je voor lamsbout bbq, ook dan is een langzame garing het beste. Het vlees blijft hierdoor goed sappig en mals. Ga je lamsschouder bbq bereiden, maak dan van te voren een passende marinade. Een absolute aanrader bij lamsbout bbq is een marinade van rode wijn en kruiden. Laat het vlees hier gerust 2 dagen in marineren. Is het uiteindelijk tijd voor lamsschouder bbq, grill dan indirect. Na een uurtje of 2 is het vlees gaar. De kerntemperatuur dient tussen de 55 en de 57 graden te zijn. Nodig gerust je vrienden uit, want dit wordt een overheerlijke maaltijd.

Lamsbout zonder been

Bij veel mensen is lamsbout zonder been erg populair. Lamsbout bbq is altijd een goede optie en verder is dit vlees redelijk mager. Ook op andere manieren is lamsbout zonder been gemakkelijk te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een bereiding in de oven. Dit vlees komt van de bil van het lam en is dun van draad. Zonder been kun je het heel eenvoudig trancheren. Kies je ervoor om het vlees te bereiden als rollade, dan heeft hij aan de buitenkant nog een mooi vetrandje. Terwijl hij van binnen juist mager is.

PRODUCTGEGEVENS

Wettelijke productomschrijving
Lamsvlees, diepvries
Ingrediënten
100% lamsvlees
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 727kJ/174kcal, Vetten 10,8g waarvan verzadigde vetzuren 4,4g, Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g, Eiwitten 19,2g, Zout 0,15g
Bewaarvoorschrift
Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Na ontdooiing gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren.
Gebruiksvoorwaarden

PRODUCTGEGEVENS

Wettelijke productomschrijving
Lamsvlees, diepvries
Ingrediënten
100% lamsvlees
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 727kJ/174kcal, Vetten 10,8g waarvan verzadigde vetzuren 4,4g, Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g, Eiwitten 19,2g, Zout 0,15g
Bewaarvoorschrift
Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Na ontdooiing gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren.
Gebruiksvoorwaarden

LAMSBOUT MET BEEN

0 beoordelingen

JE LAMSBOUT MET BEEN EENVOUDIG BESTELD & GELEVERD

LAMSBOUT MET BEEN VERPAKKING & VERZENDING

BEDRUKTE PORTIONEERFOLIE
Picanha op de barbecue

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.


RECYCLEBARE VERPAKKING
Kerntemperatuur van het vlees

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.


VERZENDDOOS
Slow cooking BBQ

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,


Beoordeel Silver Fern LAMSBOUT MET BEEN

Gewicht: 1500 - 1700 gram.

Voor onze lamsbout is gekozen voor de bout van Nieuw-Zeelands lam om ..

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta