Een gietijzeren barbecue rooster is een perfecte accessoire die niet kan ontbreken op jou kamado. Door de eigenschappen van gietijzer krijg jij de perfecte grillmarks op jou steak. Gietijzer houd de temperatuur goed vast en kan niet kapot. Lees meer..
Een gietijzeren barbecue rooster is een perfecte accessoire die niet kan ontbreken op jou kamado. Door de eigenschappen van gietijzer krijg jij de perfecte grillmarks op jou steak. Gietijzer houd de temperatuur goed vast en kan niet kapot. Je koopt iets waar je levenslang plezier van hebt.
Wanneer je het rooster voor de eerste keer wil gaan gebruiken is het belangrijk dat je het rooster seasoned. Plaats het rooster in een barbecue met een temperatuur van rond de 150 graden en wrijf met een stuk keukenpapier Crisco op het rooster en er tussen. Verwarm het rooster voor ongeveer 30 minuten en herhaal nogmaals. Daarna is het rooster voorzien van een natuurlijke vetlaag die het rooster beschermd. Maak na gebruik het rooster goedschoon en leg het op een vochtvrij plaats. Wanneer er roest verschijnt op het rooster kun je het seasonen herhalen en is het rooster weer als nieuw. Dit heeft te maken met de eigenschappen van gietijzer.
Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.
Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.
Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,
Een gietijzeren barbecue rooster is een perfecte accessoire die niet kan ontbreken op jou kamado. Do..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen