MENU
0
05Mei2021
Tomahawk steak & gegrilde groene asperges

Tomahawk steak & gegrilde groene asperges

Door: Chefkok inamoodReacties: 0

Tomahawk Steak met gegrilde groene asperges en gepofte aardappelen

Speciaal voor Vaderdag hebben wij een recept voor een tomahawk steak. Een tomahawk is een mooie ribeye inclusief het lange ribbeen. Zeer indrukwekkend voor een dierbaar persoon in het gezin.


Ingrediënten
:     ( voor 4 personen)

  • tomahawk steak, gewicht naar keuze
  • 4 gepofte aardappelen
  • 1 bos groene asperges
  • Zeezout en vers gemalen peper


Mise en place:

Zorg dat de tomahawk op kamertemperatuur is voordat u deze gaat grillen!
De gepofte aardappelen kunt u zelf ook volledig bereiden. De groene asperges alleen wassen en de kontjes eraf snijden.

Bereidingswijze: Op de grill of BBQ ( weersafhankelijk)

Bij gebruik van de BBQ stookt u de BBQ op tot de houtskool smeult.
Vervolgens het vlees kruiden met onze beef rub en bak de steak mooi om en om, tegelijkertijd legt u de groene asperges en de gepofte aardappelen  gewikkeld in zilverfolie erbij. U bakt de Tomahawk tot een kerntemperatuur van 58 C.  Blijf de asperges en de gepofte aardappelen omdraaien tot ze gegrild en warm zijn.

Grillplaat op fornuis zorg dat de grillplaat goed heet is, dan de tomahawk grillen. Tegelijkertijd legt u de asperges en de gepofte aardappelen in zilverfolie erbij. ( let op blijven draaien ivm met verbranding)
Zorg dat alles goed op smaak is.

Leuk garneren met tortilla chips ( pittig) en bosui ringen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.