MENU
0
07Aug2020
Picanha op de barbecue | recept

Picanha op de barbecue | recept

Door: M. van RoekelReacties: 0

Picanha, ook wel bekend als het staartstuk, is een van de signature dishes van Zuid-Amerika. In Brazilië wordt dit deel vaak in steaks gesneden en aan spiesen gegrild. Wij laten je zien hoe het nog makkelijker kan door de picanha in zijn geheel op de barbecue te garen, waardoor je een perfecte controle hebt over de kerntemperatuur. De picanha van Inamood is voorzien van een mooie, gelijkmatige vetkap. Snijd deze er niet af, het vet zorgt voor nog meer smaak. Snijd het wel kruislings in, daarmee voorkom je dat het vlees krom trekt. In de video zie je hoe je de picanha perfect kunt bereiden door het vlees eerst te grillen en vervolgens indirect verder te laten garen. Snijd de picanha na het rusten op de draad, dan is het vlees extra mals en sappig.

Bestel de INAMOOD Picanha

Picanha op de BBQ

Picanha in de pan

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.