Biefstuk van de haas, oftewel ossenhaas, bakken is helemaal niet moeilijk. Maar er zijn wel een paar do's en don'ts om rekening mee te houden om de perfecte biefstuk te bereiden: mals en sappig, met een kern die mooi rosé is en een lekkere, bruine buitenkant. Een heerlijke klassieker voor tijdens de feestdagen, of op die dagen dat jij een feest van het eten wilt maken. Gewoon heel puur van smaak, maar wel op die manier die jij het lekkerste vindt. Voor welke variant ben jij Inamood?
Lees meerWil jij thuis net zo’n lekkere ribeye bereiden als je gewend bent bij je favoriete steakhouse? Met de superieure Inamood-selectie ribeyes maak jij v...
Lees meerPicanha, ook wel bekend als het staartstuk, is een van de signature dishes van Zuid-Amerika. In Brazilië wordt dit deel vaak in steaks gesneden en aa...
Lees meerDoor een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen